Kadıköy Lifemobil Evde Sağlık ve Bakım
Whatsapp
ONLINE GÖRÜŞME

Evde Bakım Hizmetleri


 

Evde bakım hizmetleri, bir hastalık, ameliyat sonrası, yaralanma, yaşlı bakımı, engelli veya  yatağa bağımlı bireylerin kendi evlerinde tıbbi, psikolojik günlük rutin işlerde aldığı hizmetler bütünüdür.

Evde bakım hizmetleri özel kuruluşlar tarafından verildiği gibi devlet ve belediyeler tarafından da sağlanır. 

Günümüzde giderek artan nüfus ve beraberinde yükselen yaşlı nüfusu ile birlikte mevcut sağlık kurumları gerekli ihtiyacı karşılanmadığı durumlar oluşmaktadır.

Evde bakım hizmetleri avrupa ve amerika'da uzun zamandır yapılmakta ülkemizde de hem devlet hemde özel hizmet olarak yeni yeni yaygınlaşmaktadır.

Lifemobil Evde sağlık kurumumuzda olduğu gibi evde bakım hizmetleri evde hemşire, evde doktor muayenesi, evde bakıcı hizmeti, yaşlı bakım hizmetleri, diş hizmetleri, fizik tedavi, kulak yıkama, podiatri gibi uzayıp giden bir hizmet yelpazesine sahiptir.

Bu nedenle birçok işlem evinizin konforunda hastaneye gitmeye gerek duymaksızın ayağınıza kadar gelmektedir.

Siz evde kalın Sağlık size gelsin. Kadıköy, Lifemobil Evde Sağlık ile Evde doktor hizmetini evinizin rahatlığında, hastanızı yormadan edinebilirsiniz.

Lifemobil Evde Sağlık, bir Lifemed Tıp Merkezi  kuruluşudur. İstanbulun her semtine evde bakım hizmetleri sağlamaktayız. Alanında uzman, profesyonel sağlık kadromuz ve yüksek müşteri memnuniyeti ile sağlığınız güvenli ellerde. 
Evde bakım hizmetleri için,

444 54 66 çağrı merkezimizden ya da 

 Whatsapp ile iletişime geçebilirsiniz.

Lifemobil Evde Sağlık Kurumu Olarak Evde Bakım Hizmetimizin Amacı

  • Ameliyat yada yaralanma sonrasında evde bakım hizmeti ise, hastayı tekrar eski sağlığına kavuşturmak, 
  • Kronik hastalıklarda evde bakım hizmeti ise,  hastanın hastalığı ile yaşamasına destek olmak ve günlük hayatını olabilecek en konforlu hale getirmek.
  • Yaşlı bakımı için evde bakım hizmeti ise, ilaç rutini, düzenli evde hemşire hizmeti, hasta bakıcı gibi geriatrik hizmetlerimizle  yakınınız en iyi şekilde kendi evinin konforunda ihtiyaçlarını gidermek
  • Yatalak ve engelli hastalıklarda evde bakım hizmeti ise, hasta bakıcı hizmetimiz ile hastanızın yıkanmasından günlük bakım işlerine, evde hemşire, evde fizik tedavi, evde doktor muayenesi hizmetleri ile gerekli tibbi desteği sağlayıp olabilecek en iyi bakımı amaçlamaktayız.

Evde Bakım Hizmetlerinin Avantajları

  • Hastanın tüm tedavi süreçleri tek bir çatı altında yürütülür.
  • Acil bir müdahale  gereksiniminde yetkili ve hastanızı bilen ekiplerimizce müdahale edilir. 
  • Zaman ve ücret açısından kazanç sağlanır.
  • Hastanızın takibi Lifemobil evde sağlık kurumu tarafından yürütüldüğü için 7/24 ücretsiz danışmanlık elde etmiş olursunuz. 
  • Lifemobil aynı zamanda Lifemed hastanesi kuruluşu olduğu için gerekli durumlarda hastaneye ihtiyaç olduğu hallerde gerekli destek sağlanmış olur. 
  • Yakınınız tüm tıbbi gereksinimleri takip altına alınmış ve karşılanmış olur. 

Lifemobil Evde Bakım Hizmetlerinin Görevleri Nelerdir?

  • Evde Doktor Hizmetleri;  Lifemobil ile eve doktor çağırma hizmetini Lifemed Tıp Merkezi sayesinde tüm branş doktorları ile karşılamaktayız. Bize çağrı merkezlerimizden ulaştığınızda ilgitiyacınıza yönelik ilgili branş doktorundan muayene hizmeti alabilirsiniz. Üstelik eve özel doktor çağırma hizmetini sanıldığının aksine uygun fiyatlarda sağlamaktayız. Doktorlarımız, muayene, reçete, peg değişimi, sonda takma gibi işlemler yapmaktadır.
  • Evde Hemşire Hizmetleri; Lifemobil ile eve hemşire çağırma hizmetini ihtiyacınıza yönelik ilgili konuda uzmanlaşmış hemşire kadrosu ile sağlamaktayız. Hemşirelerimiz serum takma, iğne yapma, yara pansumanı, palyatif bakım, vital bulguların ölçümü gibi işlemler yapılmaktadır.
  • Evde Fizik Tedavi Hizmeti; Fizik tedavi evde sağlık hizmetlerimiz arasında yer almaktadır. Tecrübeli fizyoterapistlerimiz uygulamaları ve fizik tedavi doktorumuz kontrolünde tedavi süreçlerini yönetmekteyiz.   
  • Hasta Bakıcı Hizmetleri; Lifemobil evde hasta bakımı hizmetimiz saatlik, günlük ve haftalık olarak planlanmaktadır. Hasta bakımını hemşire ve bakıcı personel olarak tercihinize göre edinebilirsiniz. Hasta bakıcı hizmetimiz, alzheimer hastası, yatalak hasta, felç durumundaki ve yaşlı hasta bakımı şeklinde yapılmaktadır.
  • Evde Yaşlı Bakım Hizmeti; Lifemobil Evde Sağlık olarak yaşlı bakım hizmetimiz kapsamlı bir şekilde yürütülmektedir. Yaşlılarımızın, ilaç kullanımı takibi, rutin vital bulgu takibi, doktor muayenesi, günlük ev rutini düzenlemesi, 7/24 ücretsiz danışma hattı gibi hayat konforlarını arttıracak tüm hizmetleri sağlamaktayız.

Evde bakım hizmetleri için, 444 54 66 ve Whatsapp ile iletişim kurabilirsiniz. 

Evde Bakım Hizmetleri Hakkında Sık Sorulan Sorular

Özel Evde Bakım Hizmetleri Ücretleri Mi?

Özel evde sağlık kurumları ücretlidir. Lifemobil Evde Sağlık Hizmetlerini buradan öğrenebilir çağrı merkezimizden hizmetlerimize dair fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Özel Evde Sağlık Hizmetleri Hangi Hastalara Bakar?

Limobil evde sağlık kurumu olarak her yaş grubunda bakıma ihtiyaç duyan bireylere hizmet sağlamaktayız.

Sağlık Bakanlığı Evde Bakım Hizmeti İle Özel Evde Bakım Arasındaki Fark?

Özel evde sağlık hizmetleri ile sağlık bakanlığının verdiği hizmet arasında, hizmet çeşitliliği, hizmet zamanı gibi temel farklar vardır. Sağlık bakanlığı genellikle 65 yaş üstü evde sağlık hizmeti verirken özel evde sağlık hizmetleri her yaş grubu için hizmet vermektedir.

Evde Bakım Hizmeti Veren Kuruluşlar

Evde bakım hizmetleri ülkemizde devlet tarafında giderek büyütülen bir sağlık sistemi halini almıştır. Bu nedenle devlet evde bakım hizmetlerini; Devlet Hastaneleri, Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezleri, Aile Sağlık Ocakları, Belediyelerin Sağlık Merkezleri tarafından bazı evde bakım hizmetleri ücretsiz olarak verilmektedir. Bunun yanı sıra Lifemobil Eve Sağlık Hizmeti sağlayan özel evde bakım hizmetleri veren kurumlar da  vardır.

 

Bilgilendirme amaçlıdır

Sayfa Sonu

Daha fazla sayfa yok

Sonraki Sayfa