Kadıköy Lifemobil Evde Sağlık ve Bakım
Whatsapp
ONLINE GÖRÜŞME

Evde Fizik Tedavi Hizmeti Nedir? Nasıl Uygulanır?


Evde Fizik Tedavi ve Uygulama Alanları


İlgili Poliklinikler

Evde Lenf Ödem Tedavisi

Hastaneye gidip gelmek ağır hasta grupları için büyük zorluk oluşturduğundan bu tür hastaların ev ortamında fizik tedavi alması hem hasta için hem de ailesi için avantajlıdır.

Evde Fizik Tedavi Hizmeti

Evde fizyoterapi başta nörolojik hastalıklar (felç, Parkinson , MS, omurilik yaralanmaları vb.) ortopedik hastalıklar (kalça kırığı, kalça-diz protezleri, bağ ameliyatları vb.) ve pediatrik hastalıklarda (spinabifida , cerebral palsy, tortikolis vb.) fizik tedavi ihtiyacını karşılamak amacıyla hastalarımıza sunduğumuz uygulamalı hizmetler bütünüdür.

Evde Fizik Tedavi Hizmeti Nasıl Uygulanır?

Bu süreçte hasta ile ilgili gerekli durum değerlendirmesi yapıldıktan sonra ihtiyacına göre cihaz kullanımı (kas güçlendirme cihazları, TENS cihazları, ağrı bantları, bilek ağırlıkları vb.)ile kas ve iskelet sistemini güçlendirerek harekete geçirici egzersizler  yapılmaktadır.

Ev ortamında verdiğimiz bu hizmet dahilinde tedavi sürecinin ilerlemesine katkı sağlamak, herhangi bir nedene bağlı olarak yürüme işlevini kaybeden veya ameliyatı tamamlanmış olan hastaların sosyal yaşamdaki konforunu yeniden kazanmalarına yardımcı olmak için çalışmalar yürütülmektedir.

Evde Fizik Tedavi Hizmeti


Detaylı bilgi için 444 54 66 çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.


Etiketler




İçeriğimiz daha önce 7 kez değerlendirilmiş ve ortalama 4 yıldız verilmiş.
15 Mart 2019 Cuma - 10:38

Bilgilendirme amaçlıdır